ΠΑΝΟΡΑΜΙΚΗ ΘΕΑ Υπέροχη θέα στη θάλασσα Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2 ΦΥΣΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ Μαγευτικές τοποθεσίες Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2 ΑΝΕΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ Ευχάριστη διαμονή Asset 2 Asset 2 Asset 2 Asset 2

Filoxenia Lentas

Υψηλής ποιότητας υπηρεσίες διαμονής

Ο Λέντας είναι ένα μικρό, όμορφο, γραφικό ψαροχώρι σε έναν απάνεμο κόλπο στο Νότιο Κρητικό Πέλαγος. Εκεί είναι χτισμένα τα διαμερίσματά μας, σε ένα απομονωμένο και ήσυχο μέρος 200 μόλις μέτρα από το χωριό.

Το Filoxenia Lentas αποτελείται από δύο κτίρια τα οπoία προσφέρουν άνετα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια με ιδιωτικά μπαλκόνια. Περιβάλλεται από έναν όμορφο κήπο και έχει εντυπωσιακή θέα προς τη θάλασσα.

Η ιδανική εναλλακτική προσέγγιση για τις διακοπές σας!

Μία φιλική και φιλόξενη ατμόσφαιρα

Το Filoxenia Lentas λειτουργεί από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο, προσφέροντας στους επισκέπτες του υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε συνδυασμό με ένα όμορφο και γαλήνιο περιβάλλον ιδανικό για διακοπές και χαλάρωση. Με θέα που κόβει την ανάσα, οι διακοπές στο Filoxenia Lentas θα σας μείνουν σίγουρα αξέχαστες.

Γευθείτε τις κρητικές λιχουδιές και το φρέσκο ψάρι που καθημερινά προμηθεύουν τα ψαροκάικα στις ταβέρνες του Λέντα. Είμαστε σίγουροι ότι τόσο η διαμονή σας στο Filoxenia Lentas όσο και η φιλοξενία των ντόπιων θα σας ξαφνιάσουν ευχάριστα.